Cebicheria Barranco

Det peruanska köket anses vara ett av de mest originella i världen och är med i Guinness rekordbok för största variation och mångfald av traditionella rätter i världen. Tack vare det precolumbianska arvet från inkariket, Amazonas, Spanien och Afrika såväl som det franska, kantonesiska, japanska och senare även italienska köket har här skett en stor blandning, till en matkultur från ”fyra kontinenter i ett enda land”.

Här serveras mat sju dagar i veckan, både lunch och middag. Från att vara en maträtt i Peru har cebiche utvecklats till ett koncept och en matkultur som spridit sig världen över och nu kan du äta traditionell peruansk mat på äkta råvaror även i Hornstull.

I Barrancos bar serveras ett brett och spännande utbud av cocktails - äkta , autentiska, några klassiska och andra med en lekfull twist, där Pisco, Tequila och Mezcal är huvudingredienserna.

Är ni 8 personer eller fler ber vi er förbeställa från vår sällskapsmeny.